Verkkoviestinnässä ja verkkoliiketoiminnassa on oleellista saavuttaa asetetut tavoitteet. Tavoitteet määrittävät, minkälaisilla mittareilla niiden toteutumista voidaan seurata ja arvioida. Useita mittareita on myös mahdollista yhdistellä.

Analytiikkapalvelut

Analytiikka ja asiantuntija auttaa onnistumisen mittaamisessa

Kokemuksemme mukaan verkkopalveluiden ja verkkoviestinnän kehittäminen sekä tulosten seuraaminen onnistuu parhaiten, kun analytiikkaa seurataan säännöllisesti. Analytiikan hyödyntäminen myös verkkopalvelu-uudistuksissa, erityisesti konseptisuunnittelussa, on nykyään hyvin tyypillistä.

Käytämme verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten seurannassa Google Analytics -palvelua. Google Analytics on maailman suosituin verkkopalveluiden analytiikkatyökalu. Asiantuntijamme ovat Google Analytics -sertifioituja.

"Valun seurantapalvelu tuo meille konkreettista hyötyä verkkoviestinnän tavoitteiden toteutumisen seurannassa ja palvelun kehittämisessä."

~ Tuula Putkinen, Viestintäjohtaja, John Nurmisen Säätiö

  • Olemme pitäneet Loimulle analytiikkatyöpajan
  • Olemme kouluttaneet Sosteria analytiikan käytössä
  • Valu tekee säännöllisesti Labqualitylle analytiikkaraportointia
  • Valu on toteuttanut Ilmatieteen laitokselle analytiikkaraportointia
  • Olemme tehneet analytiikkaa Showellille
  • Valu tekee analytiikkaraportointia Kekkilälle

Analytiikkaseuranta tasaisin väliajoin tuo rotia tekemiseen

Valu Analytiikka on sisällöntuotannon tehokkuuden seurantapalvelu. Palveluun kuuluu viikottainen kooste sähköpostiin sekä 3 kuukauden välein tehtävä analyysi, joka sisältää suosituksia tehokkaan sisällön tekemiseen ja verkkoviestintään. Raporttien ja analyysin lisäksi palveluun on mahdollista liittää analyysin purku etäpalaverissa yhdessä asiantuntijan kanssa.

Organisaation ulkopuolisen henkilön kautta omaan verkkoviestintään saa erinomaista näkökulmaa ja innostavia uusia ideoita!

"Analytiikkanne ja siihen liittyvät johtopäätökset ovat olleet huipputasoa."

~ Sari Krappe, viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja, Labquality

Kiinnostaako tulokset?

Ota yhteys alla olevalla lomakkeella ja soitan sinulle