Kojamo

Sivusto sijoittajaviestinnän tarpeisiin

Kojamo on asuntosijoitusyhtiö, joka tarjoaa Lumo-brändin alla kaupallisia vuokra-asuntopalveluja seitsemässä kasvukeskuksessa eri puolilla Suomea.

Kojamon listautuessa pörssiin kesäkuussa 2018  tuli ajankohtaiseksi tarkastella konsernisivuston sisältöjä ja toiminnallisuuksia niin, että ne vastaisivat parhaalla mahdollisella tavalla sijoittajaviestinnän tarpeisiin. Uudistuksen tavoitteena oli antaa Kojamosta entistä houkuttelevampi kuva pörssisijoituskohteena sekä kirkastaa Kojamon työnantajamielikuvaa. Sivustolla haluttiiin myös tuoda näkyvämmin esille Lumo -vuokra-asumisen brändi ja liiketoiminta ja viestiä selkeästi ajankohtaisista asioista, erityisesti tärkeimmät kohderyhmät huomioiden.

Kojamon verkkopäällikkö Eveliina Heinosen mukaan uusi sivusto on auttanut ko. tavoitteiden toteuttamisessa ja toimii hyvin sijoittajaviestinnän kanavana. Uuden sivuston myötä myös tietoturva saatiin pörssiyhtiön tiukkoja vaatimuksia vastaavalle tasolle. Parantunut tietoturva todennettiin myös ulkopuolisen auditoijan toimesta.

“Meille tärkeitä asioita olivat sivuston teknisten ratkaisujen ylläpidettävyys, tietoturvallisuus sekä kumppanin sitoutuneisuus ylläpitoon ja jatkokehitykseen, ja näissä Valu on vakuuttanut meitä erityisesti. Odotamme innolla tulevaa jatkokehitystä ja yhteistä tekemistä.”

~ Eveliina Heinonen, verkkopäällikkö, Kojamo Oyj

Integraatio pörssitiedotepalveluun

Projektissa toteutettiin reaaliaikainen integraatio Cision-pörssitiedotepalveluun. Integraatio käyttää webhookkeja ja tiedotepalvelussa julkaistava tiedote julkaistaan yhtä aikaa verkkosivustolla. Integraatio on monikielinen eli samasta tiedotteesta julkaistaan suomenkielinen ja englanninkielinen versio. Lisäksi sivustolla on toisen suunnan integraatio tiedotteiden tilauspalveluun. “Sivuston uudet toiminnallisuudet, kuten integraatio tiedotejulkaisujärjestelmään, auttavat meitä yritysviestinnän päivittäisessä tekemisessä”, toteaa Eveliina Heinonen.

Tutustu toteutukseen! Kojamon verkkopalvelu

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lauri Alppisara

Lauri Alppisara / Sales Director

lauri.alppisara@valu.fi / 050 375 6355