Nokian kaupunki

Valu suunnitteli Nokialle sivustokonseptin ja visuaalisen ilmeen. PTV-integraatio tehtiin helpottamaan sisällöntuotantoa.

Kattava toteutus

  • Konsepti ja sivustorakenne
  • Visuaalinen ilme
  • Tekninen toteutus
  • PTV-integraatio

Valu suunnitteli ja rakensi Nokian kaupungille uuden verkkopalvelun, joka toimii hyvin sekä mobiili- että tietokonekäytössä. Verkkopalvelun etusivulle luotiin päänavigaation lisäksi kohderyhmille suunnatut nostot, joista asukkaat, yrittäjät ja matkailijat pääsevät suoraan heille kohdistettuihin sisältöihin. Ajankohtaiset sisällöt uutisista ja työpaikoista somepäivityksiin tuotiin etusivulle välilehtimallilla, josta käyttäjän on helppo nopealla silmäilyllä löytää etsimänsä. Kaikki ajankohtaiset sisällöt ovat helposti nostettavissa myös alasivuille aihepiireittäin.

Verkkopalvelu toimii hyvin sekä mobiili- että tietokonekäytössä.

PTV-integraatio säästää aikaa

Nokian kaupungin sisällöntuottajien työtä helpottaa PTV-integraatio, joka tuo lakisääteisesti tuotettavat Palvelutietovarannon sisällöt suoraan verkkosivustolle. Integraatio säästää aikaa ja vähentää riskiä siihen, että sivustolle jäisi vanhentuneita tai keskenään ristiriitaisia tietoja kaupungin palveluista. Esimerkiksi aukioloaikojen muutoksissa riittää, kun tiedot syötetään PTV-ylläpitoon, josta ne tuodaan automaattisesti sivustolle määriteltyihin kohteisiin.

Tutustu Nokian kaupungin sivustoon! Siirry sivustolle

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuntaviestinnän palveluistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi