OP Ryhmä

OP Ryhmä on valinnut kumppanikseen Valun verkkovuosikertomusten toteutukseen. Valu on toteuttanut myös uutishuonesovelluksen OP Ryhmälle.

Verkkovuosikertomukset 8 vuoden ajan

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä yli neljällä miljoonalla asiakkaallaan. Valu Digital on toiminut ryhmän ja aiemmin myös Pohjola Pankki Oyj:n verkkovuosikertomusten toteuttajana vuodesta 2010 alkaen. Verkkovuosikertomusten alustana toimii Valuer-vuosiraportointijärjestelmä. Lisäksi Valu toteutti OP Ryhmälle sosiaalisesta mediasta ja uutisista sisältöjä koostavan Uutishuone-ratkaisun.

 

Verkkovuosikertomukset toimivat moitteetta eri päätelaitteilla ja selaimilla. Sivustot hyödyntävät uusimpia suorituskykyä parantavia tekniikoita, joita Valuer-alusta tarjoaa.

Verkkovuosikertomukset

Eri vuosien verkkovuosikertomukset poikkeavat toisistaan visuaalista ilmeeltään. Etusivua hyödynnetään tehokkaasti keskeisten teemojen ja avainlukujen esille nostamiseen. Loppukäyttäjälle keskeinen ominaisuus on omien PDF:ien koostaminen halutuista sivuista. Ylläpitäjän kannalta yksi tärkeimmistä työvälineistä on tilinpäätöstietojen nopea tuonti Excel-tiedostoista. Tilinpäätöstaulukoiden tarkistustoiminto nopeuttaa sisältövirheiden havaitsemista. Tästä on hyötyä, kun taulukoita on satoja. Verkkovuosikertomuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota sivuston toimivuuteen eri päätelaitteilla ja selaimilla. Sivustot myös hyödyntävät uusimpia suorituskykyä parantavia tekniikoita, joita Valuer-alusta tarjoaa. Vuosikertomuksiin on toteutettu myös interaktiivista ja animoitua sisältöä.

 

Uutishuone

Toteutimme OP Ryhmälle uutishuoneen. Uutishuone kokosi yhteen OP Ryhmään liittyvää sisältöä uutisista ja sosiaalisesta mediasta. Uutishuoneessa on monipuoliset hallintatyövälineet, joiden avulla määriteltiin sisältölähteet ja tietojen julkaiseminen. Uutishuone tukee todella monipuolisesti eri sisältölähteitä.

OP:n vuosikertomus kannettavan ruudulla

Saavutetut hyödyt

Verkkovuosikertomukset ovat nykyaikainen ja kustannustehokas tapa hoitaa sijoittajaviestintää. Niiden avulla pystytään näyttävällä tavalla tuomaan esille yrityksen toimintaa eri näkökulmista. PDF:ien koostamiseen tarkoitetut työvälineet mahdollistavat myös painettujen vuosikertomusten tekemisen nopeasti ja edullisesti. Tilaaja on ollut tyytyväinen Valu Digitalin laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Uutishuone tarjoaa eri sidosryhmille, kuten medialle, mutta myös sisäiseen käyttöön oivallisen tavan seurata OP Ryhmän ja sen toimialan tapahtumia. Uutishuone tehostaa viestintää ja parantaa läpinäkyvyyttä.

Tutustu OP ryhmän verkkovuosikertomukseen Siirry vuoden 2017 verkkovuosikertomukseen

Kiinnostuitko?

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää vuosiraportoinnin palveluistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403