Pohjois-Haagan Yhteiskoulu

Urheilukoulun opiskelijoita palveleva sivusto

Pohjois-Haagan yhteiskoulu (PHYK) on yksityinen urheilukoulu Helsingissä. Koulun yläasteella ja lukiossa opiskelee yhteensä noin 850 nuorta.

PHYK:illä on vuosittain runsaat hakijamäärät, joten sivustoa ei suunniteltu ensisijaisesti markkinointiin, vaan palvelemaan nykyisten opiskelijoiden sujuvaa arkea. Sivuston uudistuksessa haettiin nuorekasta ilmettä, sisältöjen selkeyttä ja ajankohtaisen, relevantin tiedon tarjoamista helposti löydettävään muotoon. Lisäksi haluttiin vahvistaa PHYK:in brändiä urheilukouluna.

Valun toimittamaan verkkopalvelu-uudistuksen kuului konseptointi, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus.

"Uusi sivusto on vanhaan verrattuna paljon selkeämpi ja nykyaikaisempi ja sen sisältö on jaettu järkevästi ja houkuttelevasti."

~ Juha Vanha-Perttula, ICT-vastaava, PHYK

Avautuvat yhteystietokortit ja viikkokalenteri

Uudistuksen myötä Pohjois-Haagan yhteiskoulu sai rakenteeltaan selkeän ja raikkaan sivuston. Sisältöjen esittämisessä hyödynnettiin muun muassa avautuvia yhteystieto- ja pelaajakortteja, joita on helppo pudottaa yksittäisille sivuille.

Jouhevaa tiedonkulkua varten sivustolle kehitettiin liikuntalukkari, jonka avulla oppilaat näkevät helposti kaikkien liikuntatuntien tiedot yhdestä kalenterista.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Juha Mattila

Juha Mattila / Sales Director

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403