Rauma

Rauman verkkopalvelu on hyvä osoitus siitä, miten WordPress-pohjainen kuntasivusto voi olla myös kokoluokaltaan huomattava. Rauman verkkopalvelu-uudistuksen yhteydessä toteutettiin useita erillissivustoja viestintää tukemaan.

Joustava ja omaleimainen sivustopaketti

Valu Digital toteutti Rauman kaupungille verkkosivuston, joka joustaa kaupungin tarpeiden mukaan. Valun Kuntasivusto-mallilla pääsivuston oheen voidaan luoda kustannustehokkaita rinnakkais- ja kampanjasivustoja. Rauman kaupunki sai käyttöönsä yli kymmenen rinnakkaissivustoa. Esimerkiksi kirjaston, kansalaisopiston ja kulttuurikohteiden sivustot luotiin omille domaineilleen ja niiden ulkoasut räätälöitiin asiakkaan toiveiden pohjalta.

"Valun Kuntasivusto-toteutuksella saimme omannäköisemme sivuston, jota on jatkossakin mahdollista muovata."

~ Raija Lehtorinne, viestintäyksikön päällikkö, Rauman kaupunki 

Rauman kaupungin verkkosivusto kannettavan näytöllä

Rauman näköinen sivusto

Rauman verkkosivustoprojekti vietiin läpi ripeällä aikataululla ja sivusto valmistui alkuperäistä suunnitelmaa hieman nopeammin. Uusi sivusto erillis- ja kampanjasivustoineen onkin nyt vahvasti Rauman kaupungin näköinen ja helppo käyttää.
- Vanhalla sivustolla ihmiset valittivat usein tiedon löytämisen vaikeutta. Uusi sivusto taas on saanut spontaania kiitosta: ihmiset ovat testanneet sivua ja todenneet, että sivusto toimii hyvin ja tieto löytyy, Raija Lehtorinne kertoo.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme Kuntasivusto-paketistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403