XAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) verkkopalvelun kohderyhmät on tarkasti suunniteltu. Kohderyhmät tarpeineen ovat keskiössä myös verkkopalvelua kehitettäessä.

Vapaasti muokattavat sivupohjat asiakkaan käyttöön

Valu Digital rakensi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululle (Xamk) sivuston, jonka ylläpito on poikkeuksellisen joustavaa. Sisältöelementeistä rakennetulla sivustolla sivupohjia ei lyödä lukkoon, jolloin sisällöntuotanto on joustavaa ja täynnä mahdollisuuksia.

Sivusto rakennettiin WordPressillä sisältöelementtejä käyttäen. Jokaiselle sivulle voi määrittää erikseen palstojen määrän, värit, kuvapaikat ja linkitykset. Sisältöelementin voi helposti tuoda niin monelle sivulle kuin haluaa, ja ylläpito tapahtuu yhdestä paikasta. Lisäksi jokainen sivu toimii laskeutumissivuna, joka löytyy Google-haulla. Tämä palvelee erityisesti korkeakoulua, jonka sivustolta haetaan paljon tietoa koulutuksesta tietyillä, tarkoilla hakutermeillä.

"Koko projektin ajan oli tunne, että homma on Valulla hyvin hoidossa."

~ Kati Hoffren, viestintäsuunnittelija, Xamk

XAMKin verkkopalvelu iPadin näytöllä

Opiskelemaan hakevat etusijalla

Xamk halusi verkkosivuston, joka palvelee ensisijaisesti opiskelemaan hakevia, mutta myös muita kohderyhmiä. Suunnittelussa huomioitiin erityisesti sivuston mobiilikäytettävyys ja selkeys. Sivusto toteutettiin niin, että palvelussa voidaan reagoida ketterästi uusiin tarpeisiin,

Onnistunut yhteistyö

Valu ja Xamk pitivät projektissa useita etäpalavereita. Yksityiskohtia hiottiin yhdessä ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyöhön.

- Toiveemme ja tarpeemme kuultiin hyvin. Saimme hyviä ehdotuksia miten erilaiset haasteet ratkaistaan, mutta toisaalta saimme myös selkeän vastauksen, mikäli jotain toivetta ei ollut mahdollista – ainakaan kireässä aikataulussa – toteuttaa. Koko projektin ajan oli tunne, että homma on Valulla hyvin hoidossa, Kati Hoffren toteaa.

Tutustu toteutukseen! Siirry Xamk.fi-sivustolle

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403