Oletko pohtinut verkkosivuston kehittämistä parempien tulosten saavuttamiseksi? Mikäli vastaat keskisuuren tai suuren organisaation verkkoviestinnästä, tapaaminen asiantuntijamme kanssa on aiheellinen askel.

Sitoumukseton lounastapaaminen

Mistä keskustelemme?

Lounastapaamisen aikana käymme läpi organisaatiosi verkkoviestinnän ja digitaalisen markkinoinnin pääkohdat. Keskustelemme tavoitteista, mittareista sekä tuloksista, joita on saavutettu. Keskustelujen pohjalta kerromme, kuinka tuloksia olisi mahdollista parantaa. Kokemuksemme mukaan haasteet liittyvät esimerkiksi verkkosivustojen hakukonenäkyvyyteen, käytettävyyteen, latausnopeuteen, konversioihin, saavutettavuuteen, responsiivisuuteen, tietoturvaan tai jatkokehittämiseen ja ylläpitoon. Keskustelemme tekijöistä, jotka ovat kaikista keskeisimmät tulosten kannalta.

Mitä hyötyä tapaamisesta on?

Tunnin mittaisen tapaamisen tavoitteena on, että te saatte eväitä jatkaa kohti parempia tuloksia. Me Valulla taas saamme mahdollisuuden tavata mielenkiintoisten organisaatioiden edustajia, joita voimme auttaa osaamisellamme. Tapaaminen ei sido tai velvoita mihinkään vaan mahdolliset jatkotoimenpiteet ovat täysin vapaasti harkittavissa. Jos taas tapaaminen lounaan äärellä ei tunnu luontevalta, voimme pitää myös videopalaverin aiheen tiimoilta. Valmistaudumme jokaiseen tapaamiseen käymällä läpi verkkopalvelusi nykytilannetta ja teemme arvion, mitkä tekijät tulisi laittaa kuntoon parempien tulosten saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä!

Henri Pylväs

Henri Pylväs / Account Director

henri.pylvas@valu.fi / 050 452 2414