Toteutamme mobiilisovelluksia eli applikaatioita kaikille älypuhelimille ja tableteille. Sovellustemme käytettävyys, nopeus ja toimivuus ovat huippuluokkaa.

Mobiilisovellukset ja applikaatiot

Demokraatti-applikaatio puhelimen näytöllä

Applikaatiot suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme applikaatioita, jotka ovat ladattavissa sovelluskauppojen, esimerkiksi Applen App Storen tai Google Play -kaupan kautta. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suuunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu. Palvelemme myös mainostoimistoja, viestintätoimistoja ja digitoimistoja, jotka haluavat tarjota omille asiakkailleen laadukkaita mobiiliratkaisuja.

 

Teknologiat ja laitteet

  • iPhone ja iPad (iOS)
  • Android
  • Windows 10
  • HTML5
  • Showell SDK

Kaikki yhden täppäyksen takana

Mobiilisovellus on erinomainen ratkaisu, kun halutaan tarjota omalle henkilöstölle, kumppaneille tai asiakkaille palvelu, joka on aina käyttäjän mukana, vain yhden "täppäyksen" päässä. Käyttäjän ei tarvitse muistaa verkko-osoitteita tai kirjautumistunnuksiaan.

Käytön helppous on keskeinen etu verrattuna nettiselaimella käytettäviin verkkopalveluihin. Push-viestien avulla voidaan aktiivisesti jakaa reaaliaikaista informaatiota suoraan käyttäjien mobiililaitteisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!