Varmuuden vuoksi -verkkolehti

Varmuudenvuoksi -verkkolehti
ja vuosikertomus

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön alainen valtion laitos, jonka tehtävänä on Suomen huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta.

HVK:n toiminnan tarkoituksena on turvata poikkeusolojen ja normaaliaikojen vakavien häiriöiden varalta tarvittavat kriittiset varmuusvarastot ja tekniset järjestelmät. Toimitimme Huoltovarmuuskeskukselle uusiksi verkkoviestintäkanaviksi responsiivisen verkkolehden ja verkkovuosikertomuksen.

Laajuus ja ominaisuudet

Huoltovarmuuskeskuksen Varmuuden vuoksi -sidosryhmälehti ja verkkovuosikertomus toteutettiin Valu Digitalin Base C6 -verkkolehtialustalle. Toimituksemme sisälsi määrittelyn, käyttöliittymän, visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen.

Käytettävyyttä parantavina ominaisuuksina palvelusta löytyy aineistopankki, sivujen pdf-tallennus, sanasto, dynaamiset graafit ja arkisto.

Saavutetut hyödyt

Huoltovarmuuskeskus sai merkittävän lisän verkkonäkyvyyteensä uuden verkkolehden myötä. Sisältöjen löydettävyys, käytettävyys, hyödyllisyys ja elinkaari kehittyivät paremmiksi kertakäyttöisemmän printtisisällön sijaan. Lehtisisältöjen ja vuosikertomusten julkaisemisen kustannustehokkuus parani.

Tutustu verkkosivuihin 

Kysy lisää toteutuksistamme

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi