Millaista Valulla on työskennellä?

Erinomaiseksi kehuttu ilmapiiri

Kysyttäessä työntekijöiltä Valun hyviä puolia on lähes poikkeuksetta ensimmäisenä vastauksena loistava työilmapiiri. Valulla saa olla omanlaisensa ja kaikki mahtuvat mukaan porukkaan. Erilaisia persoonia ja näkökantoja kunnioitetaan. Kollegan auttaminen on luonnollista ja osaamista jaetaan mielellään muillekin.

Yksi valulaisia yhdistävä tekijä on runsas huumorin käyttö ja pärjätäkseen Valulla onkin hyvä sietää välillä ronskiakin huumoria. 

Hyvinvoiva työntekijä on kaikkien etu

Pyrimme auttamaan työntekijöitä voimaan mahdollisimman hyvin, silloin työkin sujuu paremmin eikä vie liikaa voimavaroja muulta elämältä.

Fyysistä hyvinvointia tuemme huolehtimalla ergonomiasta ja järjestämällä omia liikunnallisia tempauksia. Aktivoimme työntekijöitä myös liikunta- ja kulttuurisaldolla. Toimistollamme on myös WorkRelax-hierontatuoli, jota monet käyttävät työpäivän rentoutushetkiin.

Psyykkistä hyvinvointia edistämme avoimella kommunikaatiolla, rennolla ilmapiirillä sekä HR Coachimme voimaannuttavilla valmennuksilla. Työssä viihtymistä ja yhteisöllisyyttä ylläpidämme järjestämällä mahdollisuuksia yhdessäololle sekä työaikana että vapaalla.

 

 

 

Näin valulaiset kuvailevat työpaikkaansa:

“Valu on tosi joustava ja ihmisläheinen työnantaja, joka oikeasti välittää työntekijöistään.”

 

“Valulla on rento meininki ja hyvä pöhinä. Porukka on sitoutunutta. Valulla tehdään laadukasta työtä ja monessa asiassa ollaan edelläkävijöitä.”

 

“Nautin työskennellä Valulla ja työni ei käy tylsäksi, koska melkein jokainen työpäivä on jollain tapaa erilainen. Valun työporukka on mahtava, täällä on rento meininki ja apua saa aina, kun haluaa.”

 

 “Aamulla on kiva lähteä töihin, mulla on kiva työ, mulla on mukavat työkaverit ja työyhteisö, jossa viihdyn.”