Uutiset ja artikkelit

Laura Siltala Valun HR Coachiksi

~ Kari Turunen, 2 vuotta sitten

#tiedote

Laura Siltala on nimitetty 1.8.2022 alkaen Valu Digitalin HR Coachiksi ja yrityksen johtoryhmän jäseneksi.

Lauran töiden keskiössä ovat aina olleet ihmiset - heidän kohtaamisensa ja innostamisensa. Valun HR Coachin tehtävässä Laura toimii työyhteisön jäsenten valmentajana ja sparraajana. Työnkuvaan kuuluu lisäksi perinteisiä HR-tehtäviä kuten työsuhteen elinkaareen liittyvät prosessit ja osaamisen kehittäminen.

Laura on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja on luokanopettajan tehtävän lisäksi toiminut muun muassa freelance-toimittajana. Hän on opiskellut tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon sekä käynyt kansainvälisesti sertifioidun ratkaisukeskeisen valmentajan koulutuksen. Lauran oma yritys Unelmaseppä Oy keskittyy erityisesti työyhteisövalmennuksiin, työnohjauksiin, koulutuksiin ja konsultaatioon. Näiden teemojen parissa Laura ja Valu ovat kohdanneet aiemmin ja nyt Lauralle avautui mahdollisuus säännölliseen HR Coachin tehtävään Valulla.

Valu Digitalin toimitusjohtaja Kari Turunen iloitsee siitä, että yritykseen on saatu oma sparraaja ja yrityskulttuurin rikastuttaja.

- Lauran ratkaisukeskeinen ajattelu istuu hienosti yritykseemme ja se rakentaa koko työyhteisömme henkeä ja hyvinvointia, sanoo Turunen.

Ensimmäisten työpäivien jälkeen Laura toteaa:

- Olen todella iloinen, että pääsin osaksi Valun työyhteisöä! Olen nyt jo nähnyt, miten upea, hauska ja yhteen hiileen puhaltava joukko valulaiset ovat ja odotan innolla, että pääsen omalla osaamisellani tukemaan porukkaa, jotta heidän työstään tulisi yhä mielekkäämpää ja iloisempaa!”

Kari Turunen

Kari Turunen / Toimitusjohtaja

Olen Valu Digital Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Toimenkuvani ytimessä ovat yrityksemme strategia, liiketoiminnan kehittäminen, talous ja uudet avaukset.