Uutiset ja artikkelit

Uusia tuulia ja osakkaita Valu Digitalissa

~ Laura Siltala, 2 vuotta sitten

#uutinen

Valu Digitalin hallitus on laskenut liikkeelle uuden osakesarjan, jonka kautta on saatu uusia osakkaita mukaan yritykseen. Työntekijöiden joukosta osakkaiksi kutsuttiin lokakuisessa annissa Sauli Rajala, Lauri Alppisara, Esa-Matti Suuronen ja Joonas Varis.

Kysyimme kommentit uusista osakkaista yrityksen perustajalta ja toimitusjohtajalta, Kari Turuselta.

"Niin kuin kaikki työntekijämme, nyt mukaan tulleet uudet osakkaat ovat huipputekijöitä ja erittäin motivoituneita tuomaan oman tärkeän panoksensa asiakkaidemme parhaaksi. Valulle ja myös itselleni tämä on iso asia", Kari Turunen kertoo.

Uusilla osakkailla on Turusen mukaan merkittävä rooli yrityksen toiminnan kehittämisessä tulevina vuosina. Lauri Alppisara on Valussa tärkeässä roolissa yrityksen myyntityön uudistamisessa sekä tietoturvallisuuteen liittyvissä asiantuntijapalveluissa.

"Keskitymme jatkossa aiempaa enemmän asiakkaisiin, joille verkkosivustojen kyberturvallisuus ja kuormankesto on tärkeässä asemassa, koska meillä on siinä paljon annettavaa. Tässä muutoksessa Lauri Alppisaralla on keskeinen rooli", Kari Turunen kertoo.

Esa-Matti Suuronen on Valussa erityisesti tuotekehityksen avaintekijä. Tällä hetkellä hän toimii pääkehittäjänä sekä Valun Headup-ratkaisussa että uudessa Findkit -hakutuotteessa.

"Esa-Matti on kansainvälisesti arvostettu ohjelmoija, joka löytää kooditason ratkaisut lähes asiaan kuin asiaan. Valu voi olla ylpeä siitä, että Esa-Matti on jo pidemmän aikaa halunnut käyttää aikaansa ja energiaansa nimenomaan meidän yrityksessämme", Turunen sanoo.

Joonas Varis toimii myös Valun tuotekehityksessä. Hän vastaa Valu Search -sivustohausta ja toimii Esa-Matti Suurosen aisaparina Findkitin kehityksessä.

"Joonas on erittäin sitoutunut ja lahjakas koodari, jolla on myös kokonaisvaltaista näkemystä tuotteistamme. Joonaksen profiili istuu loistavasti Esa-Matin kanssa samaan tiimiin", Turunen pohtii.

Sauli Rajala vastaa Valun WordPress-teknologiaan perustuvasta tuotekehityksestä Lead Developerina.

"Sauli on Valun ehdoton luottopakki, joka hallitsee WordPress-teknologian kauttaaltaan ja ohjaa Valussa siihen liittyvää tuotekehitystä ja käytänteitä. On todella hienoa saada Sauli mukaan yrityksemme omistajakuntaan."

Turunen kertoo, että ovea pidetään jatkossakin auki mahdollisille uusille osakkaille, mikäli se on strategian kannalta perusteltua.

"Yksi tärkeimmistä asioista bisneksessä on uuden luominen ja uudistuminen. Sillä tiellä ollaan jälleen. Oikeita ihmisiä oikeille paikoille."

Laura Siltala