Uutiset ja artikkelit

Vesa Lehtinen palasi Valun tiimiin

~ Laura Siltala, 5 kuukautta sitten

#uutinen

Valulla koettiin iloinen jälleennäkeminen, kun kokenut asiantuntija Vesa Lehtinen (kuvassa toinen vasemmalta) palasi yhtiön riveihin 15. tammikuuta 2024.

"Ainutlaatuinen ilmapiiri, valulaisten kova osaaminen, hienot asiakkaat ja intohimo kehittää verkkopalveluiden käyttökokemusta eteenpäin", Vesa Lehtinen luettelee syitä paluulle.

Lehtinen on aiemmin toiminut Valulla asiakkaiden verkkopalveluiden kehityksessä, asiakkuusjohtajana, toimitusjohtajana sekä vetäjänä Valu Labs -liiketoiminnassa, joka keskittyi verkkopalveluiden tutkimus- ja saavutettavuuspalveluihin. 

"Valu Labsissa sain nähdä, miten tärkeää on syventyä verkkopalveluiden käyttäjäkokemukseen, saavutettavuuteen ja suorituskykyyn tavoitteiden saavuttamiseksi. Nyt jatkossa tarjoamme näitä palveluita suoraan Valu Digitalin kautta", Lehtinen kertoo.

Valun toimitusjohtaja Kari Turuselle Vesan paluu oli erittäin tervetullut asia.

“Sellainen tilanne ei asiakkaillemme tunnu olevan kovinkaan mieluisa, että he joutuvat etsimään esimerkiksi analytiikkaan ja saavutettavuuteen liittyvät palvelut muualta kuin Valulta. Siksi on erittäin hienoa, että nyt meillä on jälleen mahdollisuus tarjota näitä palveluita asiakkaillemme saman katon alta. Vesan osaaminen on erittäin tärkeä osa yrityksemme palvelukokonaisuutta jatkossa”, Kari Turunen kertoo.

Myös asiakkuusjohtaja Henri Pylväs näkee Lehtisen paluun tärkeänä:

"Teimme äskettäin kartoituksen, jossa selvitimme asiakkaidemme tarpeita entistä tarkemmin. Tulosten pohjalta olemme iloisia, että Vesan asiantuntemus vastaa juuri niihin tarpeisiin, jotka tulivat vahvimmin esille. Lehtisen paluu mahdollistaa tarjontamme laajentamisen ja meidän ei tarvitse jatkossa myydä ei-oota. Teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme parhaat mahdolliset palvelut, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet", Pylväs kertoo.

Muutoksen myötä Valun tarjoaakin asiakkailleen monia uusia palveluita:

 1. Työpajat ja koulutukset
  1. Vauhtiin! -verkkoanalytiikan aloitustyöpaja
  2. Datan helmet -työpaja: Miten mitata ja seurata oikeita asioita?
  3. Tehokkaan sisällöntuotannon työkalut -työpaja
  4. Saavutettava sisällöntuotanto WordPressissä -koulutus

 2. Seurantapalvelut
  1. Verkkoanalytiikan raportointipalvelu
  2. Saavutettavuusseuranta
  3. Hakukonenäkyvyyden optimointi ja kehittäminen

 3. Asiantuntijapalvelut
  1. Saavutettavuuskonsultointi ja -selosteet
  2. Saavutettavuusauditointi
  3. Käytettävyystestaus
  4. Käytettävyys vs konversiot -arviointi
  5. Kohderyhmähaastattelut
  6. Kävijäkyselyt

“Uskon, että asiakkaistamme tosi monelle ajan hermolla pysyminen nopeasti kehittyvässä verkkoympäristössä on melko työlästä ja stressaavaakin oman työnkuvan sisältäessä paljon muutakin kuin verkkopresenssin kehittämisen. Siksi missionani on toimia asiakkaillemme valmentajana, joka kuulee yksilölliset tarpeet ja pystyy räätälöimään ratkaisut ja avun asiakaskohtaisesti”, Vesa Lehtinen päättää.

(Kuvassa vasemmalta lukien: Kari Turunen, Vesa Lehtinen, Laura Siltala ja Henri Pylväs)

Laura Siltala