Verkkokaupan käytettävyys, nopeus ja luotettavuus ovat ensisijaisen tärkeitä hyvän käyttäjäkokemuksen ja toimivan verkkoliiketoiminnan kannalta. Vähintään yhtä tärkeässä roolissa ovat verkkokaupan integraatiot yrityksen taustajärjestelmiin.

Verkkokauppa

Verkkokaupan käytettävyys vaikuttaa suoraan myyntimääriin

Verkkokaupan käytettävyys on äärimmäisen tärkeää ostoprosessin kannalta. Mitä vähemmän potentiaalisella ostajalla on pohdittavaa, mitä helpompaa ostosten tekeminen on ja mitä nopeammin halutun tuotteen löytää sitä enemmän tulee kauppaa.

Houkutteleva käyttöliittymä yhdessä intuitiivisen ostoprosessin kanssa antaa luotettavan kuvan verkkopalvelusta. Toimiva verkkokauppa on tyylikkyytensä lisäksi nopea ja sisältää myös tehokkaan hakutoiminnon.

Analytiikat antavat tärkeää tietoa ostoprosessista

Verkkokaupalle asetettujen tavoitteiden mittaus on erittäin tärkeää. Parhaassa tapauksessa huolellisesti laaditut KPI:t auttavat kauppiasta tekemään strategisesti järkeviä päätöksiä verkkoliiketoiminnan kehittämiseksi.

Analytiikkatietojen avulla verkkokauppiaan on mahdollista ymmärtää, mitkä digitaalisen markkinoinnin keinot ovat tehonneet ja mitkä vaativat tarkempaa huomiota.

Toteuttamiamme verkkokauppoja

 • #
  Eettisiä lahjoja myyvät kaupat

  Eettiset lahjat tarkoittavat virtuaalisia lahjoja, joiden tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Lahjan saajalle voi lähteä esimerkiksi sähköpostikortti, jossa kerrotaan avun käyttötavasta.

 • #
  Kurssien ja koulutusten myynti

  Olemme toteuttaneet verkkokauppoja kurssien ja koulutusten myyntiin. Asiakas varaa ja maksaa paikan kurssille. Valu tarjoaa verkkokurssijärjestelmille alustan, johon on mahdollista liittää myös verkkokauppaominaisuudet.

 • #
  Digitaalisen aineiston myynti

  Olemme tehneet verkkokauppoja, joissa myydään PDF-tiedostoja tai MP3-tiedostoja. Ostaja maksaa tuotteen verkkopankkitunnuksillaan ja maksun jälkeen pääsee lataamaan ostoksensa tietokoneelleen tai kännykälleen.

 • #
  Kuluttajaverkkokaupat

  Olemme toteuttaneet kuluttajille suunnattuja verkkokauppoja, kuten sisustustuote- ja kirjakauppoja.

Ota yhteyttä!

Juha Mattila

Juha Mattila / Senior Sales Consultant

juha.mattila@valu.fi / 050 524 1846