Tiesitkö, että yhden lehtimainoksen hinnalla voit saada käyttöösi ihan oikean verkkolehden? Verkkolehden perustaminen on nopeaa ja helppoa.

Verkkolehti

Oletko pohtinut verkkolehden hyötyjä?

Verkkolehti on nykyaikaisen sisältömarkkinoinnin työkalu. Tarjoamme sekä edullisia valmisratkaisuja että alusta lähtien räätälöityjä toteutuksia. Valmiilla ratkaisulla investoinnin kustannukset pysyvät varsin alhaalla, kun taas räätälöity ratkaisu vastaa pidemmälle yksilöityihin vaatimuksiin. Molemmat ratkaisut toimitamme eri päätelaitteisiin skaalautuvina eli responsiivisina toteutuksina. Lisäksi varmistamme verkkolehtesi näkyvyyden sosiaalisessa mediassa.

Julkisten verkkolehtien lisäksi toteutamme organisaatioiden sisäisiä verkkolehtiä.  Selvitetään yhdessä toimivin ja tehokkain ratkaisu Sinun tarpeisiisi!

"Verkkolehti on erinomainen sisältömarkkinoinnin väline hakukonenäkyvyyteen liittyvien etujensa vuoksi. Monissa tapauksissa voit myös saada suoraa, merkittävää säästöä paino- ja jakelukustannuksista."

~ Toni Hintikka, tuoteasiantuntija

"Luotettavuus ja joustava asiakaspalvelu leimasivat yhteistyötä aina ensitapaamisesta projektin loppuun saakka."

~ Katja Luotola, viestintäpäällikkö, Intrum Justitia

 • TTY
 • XAMK
 • Ilmatieteen laitos
 • Seurakuntalainen
 • Demokraatti
 • Huoltovarmuuskeskus

Case VR Track

Valu toteutti VR Track Oy:lle verkkolehden. Attracktive-lehti rakennettiin Mago-verkkolehtialustan päälle. WordPress-pohjainen verkkolehtialusta on nopea ottaa käyttöön ja taipuu tarvittaessa hyvinkin vaativiin tarpeisiin.

Valun toteuttaman VR Trackin pääsivuston uudistuksen jälkeen verkkolehden sisältöjä on nostettu myös pääsivustolle rikastamaan käyttökokemusta.

Lue koko Case-kuvaus

Esimerkkejä verkkolehden toteutustavoista

 • #
  Numeropohjainen verkkolehti

  Aikakauslehtityyppinen verkkolehti on erinomainen sidosryhmätiedottamisen väline. Järjestelmä tarjoaa upeat ominaisuudet: mobiiliversio verkkolehdestä, tulostettava versio koko lehdestä tai tietystä artikkelista, haku, arkisto, etusivun taittotyökalu ja paljon muuta.

 • #
  Jatkuvan julkaisun verkkolehti

  Jatkuvasti päivitettävällä verkkolehdellä tuotat uutisia jatkuvaan uutisvirtaan. Tuotteeseen sisältyy toimitusten ja toimittajien hallinta, mainosten hallinta ja tilaus, uutisteemojen hallinta sekä luonnollisesti monipuoliset ominaisuudet uutistuotantoon.

Tutustu verkkolehtituotteemme hyötyihin! Siirry Mago-sivustolle

Ota yhteyttä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Toni Hintikka

Toni Hintikka / Tuoteasiantuntija

toni.hintikka@valu.fi / 010 4235 404