WordPress

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Yrityskauppojen seurauksena meiltä saat nykyään myös WordPress-palvelut. Toteutamme kokonaisia WordPress-projekteja, mutta teemme myös WordPressiin liittyviä pienempiä keikkoja.

WordPress-projektit

Toteutamme sinulle WordPress-sivuston kokonaisuudessaan. Valitsemme tarpeidesi pohjalta sopivan teeman tai teemme kokonaan uuden teeman. Valitsemme tarvittavat lisäosat tai teemme sopivan lisäosan itse. Teemme tarvittavat räätälöinnit ja integroinnit muihin palveluihin. Lopuksi testaamme kokonaisuuden toimivuuden, mikä on hyvin tärkeää käytettäessä ulkopuolisten tahojen tekemiä lisäosia tai teemoja.

Lue mitä toteuttamastamme Riihimäen kaupungin verkkopalvelusta on sanottu.

Räätälöidyt palvelut

Meiltä ei ole siis pakko ostaa kokonaista projektia. Toteutamme myös pelkästään tarpeidesi mukaiset teemat ja lisäosat. Suosittu palvelumme on ollut muiden tekemien lisäosien auditointi. Toteutamme myös maksullisiin sisältöpalveluihin maksumuureja.

Alihankinta

Teemme myös alihankintana WordPress-lisäosia, WordPress-teemoja, järjestelmäintegrointeja ja tietoturvatarkastuksia. 

Tietoturva

WordPress on turvallinen vain päivitettynä. Myös lisäosien, pluginien, ja käytetyn teeman tulee olla päivitettyinä. Osa WordPress-lisäosista ei ole turvallisia ja teemmekin myös muiden toteuttamien WordPress-toteutusten tietoturvatarkastuksia.

Lue Mikon kirjoitus Vierityspalkista
Katso myös WPScan Vulnerability Database.
(Ehkä kannattaa välillä tarkistaa myös SlideSharesta, jos Mikko olisi lisännyt toisenkin esityksen.) 

Kysy lisätietoja

Kysy lisää WordPress-palveluistamme
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 Kysy lisää

Mikko Virenius

Mikko Virenius, WordPress-asiantuntija