SuPer-liitto

SuPer-liitto laajensi viestintäänsä verkkolehdellä.

Parempi verkkonäkyvyys ja tehoa jäsenhankintaan

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittaneiden ja aloille opiskelevien ammattiliitto. 70 vuotta toimineessa liitossa on 90 000 jäsentä ja 18 000 opiskelijajäsentä.

SuPer-liitto halusi tehostaa jäsenhankintaansa ja lisätä verkkonäkyvyyttään.  11 kertaa vuodessa paperisena ilmestyvän jäsenlehden rinnalle toteutettiin verkkolehti, joka tarjoaa liiton nykyisille ja tuleville jäsenille tärkeitä sisältöjä. Printti- ja verkkoversio täydentävät saumattomasti toisiaan liiton viestinnässä.

- Lukijatutkimusten mukaan nuoremmat lukijat viettävät printtilehden parissa vähemmän aikaa, joten tavoitteena on tavoittaa heidät paremmin verkon kautta, toimittaja Sonja Kähkönen SuPer-liitosta toteaa.

"Valu nappasi helposti kiinni ajatuksistamme ja reagoi nopeasti kysymyksiimme".

~ Toimittaja Sonja Kähkönen, SuPer-liitto

Selkeä ja hyvännäköinen SuPer-lehti

SuPer-verkkolehti toteutettiin Valun omalle Mago-verkkolehtialustalle. Lehden navigointi perustuu kategorioihin, joiden kautta lukija pääsee helposti itseään kiinnostaviin aihepiireihin. Lehden printtiversiot ovat luettavissa myös verkossa näköislehtinä. Lähi- ja perushoitajan työhön liittyvät oppaat on koottu lehteen e-aineistoksi.

- Järjestelmä on helppokäyttöinen myös ylläpitäjälle. Kaiken kaikkiaan uusi verkkolehtemme on selkeä ja olemme tyytyväisiä sen visuaaliseen ilmeeseen ja rakenteeseen. Myös itse projekti Valun kanssa sujui erinomaisesti. Valu nappasi helposti kiinni ajatuksistamme ja reagoi nopeasti kysymyksiimme ja myöhemmin esiin nousseisiin jatkokehitystarpeisiin, Sonja Kähkönen kiittelee.

Mago taipuu moneen

Valun WordPress-pohjainen Mago-verkkolehtialusta on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää.

  • kattavat sisällön esittämistavat
  • optimoitu eri päätelaitteille
  • sosiaalisen median integraatiot
  • uutiskirjeen tilauslomakeintegraatio
  • monipuolinen käyttäjähallinta
  • analytiikkatyökalut

Tutustu Magoon!

Tutustu toteutukseen! Siirry SuPer-verkkolehteen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää verkkolehtiratkaisuistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Sales Director

juha.mattila@valu.fi / 050 524 1846