Valu on verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin sekä digitaalisen näkyvyyden kehittämiseen erikoistunut yritys

WordPress Developer

WordPress Developer

WordPress Developerina pääset kehittämään tunnettujen suomalaisten brändien verkkopalveluita. Projekteissa työskentelet projektipäällikön, suunnittelijan ja muiden kehittäjien kanssa tiiminä. Työ on kuitenkin itsenäistä ja saat rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi usein haluamallasi tavalla etänä tai toimistolla. Työskentelykulttuuri on kokeileva ja villejäkin ideoita saa heitellä. Meillä on aktiivista tuotekehitystä ja sinulla on mahdollisuus osallistua myös siihen puoleen.   

Valun tekijät ovat Suomen WP-huippua ja osaamista löytyy laidasta laitaan, joten tässä joukossa on huikeat mahdollisuudet oppia koko ajan lisää. Kollegaa jeesataan mielellään eikä avun kysymistä tarvitse arastella. Panostamme laatuun ja se näkyy myös koodin tekemisessä. Devaajat saavat rakentaa teknisesti laadukasta järjestelmää valmisteemakikkareiden käyttämisen sijaan.

Laadun lisäksi panostamme inhimillisyyteen. Meillä on kunnia-asiana huolehtia sekä asiakkaista että työntekijöistä. Jos joku asia tökkii niin siihen pyritään puuttumaan. Huolehdimme aktiivisesti työntekijöiden hyvinvoinnista ja jos joku kaipaa tukea joko työn tai yksityiselämän haasteissa, niin sitä hän saa.

Edellytämme:

 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta WordPress-verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • Hyvää PHP/HTML/CSS/JavaScript -osaamista
 • Keskeisimpien WordPress-lisäosien, kuten ACF, Polylang -tuntemusta
 • Ymmärrystä Git-versionhallinnasta ja paikallisten kehitysympäristöjen käytöstä
 • Sujuvaa dokumentaation lukutaitoa, debuggaustaitoja ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Toivomme:

 • Kokemusta omien WordPress-teemojen ja -lisäosien kehittämisestä
 • Kiinnostusta Reactiin, Typescriptiin ja GraphQL:ään
 • Muiden ohjelmointikielten osaamista

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä Suomen WordPress-skenen huipulla
 • Väylän kehittyä alan huippuosaajien parissa
 • Mahdollisuuden osallistua tuotekehitystoimintaan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut ja osuuden henkilöstörahastossa
 • Kaupungin hulppeimmat näköalat, perjantaipopparit ja taukojumpat
 • Mahdollisuuden päästä sählytiimiin ja CS-joukkueeseen sekä muun virkistystoiminnan
 • 30 rentoa ja auttamishaluista työkaveria
 • Ihmisläheisen ja työntekijöistä aidosti välittävän yrityskulttuurin
 • Erinomaiseksi kehutun työilmapiirin
 • Mahdollisuuden työskennellä myös etänä

Työpaikan sijainti: Jyväskylä (myös muut paikkakunnat mahdollisia)

Hakuaika: Jatkuva haku

Vapaamuotoiset hakemukset: HR Coach Laura Siltala, laura.siltala@valu.fi

Työn aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

"Valulla jokaisella on mahdollisuus kehittää yhteisiä toimintatapoja ja käytänteitä. Firman halu panostaa laatuun heijastuu myös siihen miten koodia tehdään; on paljon motivoivampaa rakentaa teknisesti laadukasta järjestelmää kuin valmisteemakikkareita. Valun tiimissä on osaamista laidasta laitaan, joten jos itse ei osaa jotain, voi aina kysyä kollegalta ja samalla itsekin oppia. Valulla ei puuhastella vaan tehdään hommat ammattimaisesti."

~ Sauli Rajala, Senior Developer

Valun arvot ja tapa tehdä töitä

Valulla on jatkuvasti kehittyvä ja kunnianhimoinen työyhteisö, jossa jokaista arvostetaan yksilönä ja erilaiset tavat tehdä töitä ja ilmaista itseään ovat ihan ok. Työntekijöiden hyvinvointi ja töissä viihtyminen on meille tärkeää. Ylitöiden tekeminen on Valulla harvinaista ja työ joustaa ajan ja paikan suhteen. Ajoittaisesta kiireestäkin huolimatta läppä lentää ja porukkaa huomioidaan monenlaisella piristävällä toiminnalla. Korona-aikaan suurin osa porukasta työskentelee kotoa käsin ja yhteisöllisyys on voimavara fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Valulaiset kunnioittavat työkavereita, asiakkaita ja myös kilpailijoita. Meille työkaverin auttaminen ja avun pyytäminen on luonnollista. Olemme halukkaita oppimaan koko ajan uutta ja ymmärrämme epäonnistumisten merkityksen kehittymisessä. Otamme rohkeasti vastaan uusia haasteita, mutta emme myöskään väheksy “peruskauraa”. Valulla annetaan tilaa luovuudelle, joten työtapojen ja työkalujen kehittämisen lisäksi olemme kehittäneet ja kehitämme myös omia tuotteita.

Tutustu myös Valun missioon ja arvoihin.

"Valulla on mukava kulttuuri, jossa heitetään huumoria sopivissa rajoissa. Valulaiset haluavat tehdä hyviä ratkaisuja ja palvella asiakkaitaan."

~ Teemu Virenius, Developer

Uuden työntekijän kokemukset

Millaista on tulla Valulle uutena? Sujuuko perehdytys ja hommat myös etänä? Onko kivaa? Syyskuussa Account Managerina aloittanut Outi on luvannut kertoa kokemuksistaan uutena valulaisena. Joten jos haluat vaikka ennen hakemuksen laittamista kysellä ensifiilikset Valusta, niin kysele Outilta viestillä tai sovi soittoaika: outi.soikkeli@valu.fi.

"Uutta työntekijää pidetään heti tasavertaisena firman jäsenenä. Avun pyytämisen kynnys on matala ja kaikki kannustaa aina kysymään, jos on epäselvää."

~ Matti Tanskanen, Developer

Ota yhteyttä!

Laura Siltala / HR Coach

laura.siltala@valu.fi / 045 638 1062