Uutiset ja artikkelit

Matti Tanskasesta vahvistus Developer-tiimiin

~ Taina Hämäläinen, 3 vuotta sitten

#tiedote
Matti Tanskanen

Matti Tanskanen on aloittanut Valu Digitalissa kehittäjänä 20.1.2021. Tanskanen on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta tietojenkäsittelyn tradenomiksi ja on tehnyt WordPress-kehitystä neljä vuotta. 

Etsiessään uutta työpaikkaa Tanskanen halusi löytää kypsän ohjelmistotalon, jossa WordPress ymmärretään perusteellisesti, osataan hyödyntää sen vahvuuksia ja tiedostetaan heikkoudet. “Olen urani aikana törmännyt Valun porukan blogikirjoituksiin ja kontribuutioihin Suomen WordPress -yhteisössä ja Valusta oli jäänyt hyvä mielikuva. Ensimmäisen videopuhelun jälkeen tiesin, että viihtyisin Valulla”, kertoo Matti

Matti odottaa innolla, että pääsee soveltamaan nykyisiä taitojaan Valun tapaan tehdä ja oppimaan samalla uusia teknologioita ja käytäntöjä. WordPressin lisäksi hänen kiinnostuksensa on tällä hetkellä JavaScriptissa ja saavutettavien käyttöliittymien rakentamisessa. 

Tällä hetkellä Hollannissa asuva Matti työskentelee täysin etänä. Hän on tyytyväinen, että Valulla panostetaan työhyvinvointiin etäisyyksistä huolimatta. Ja niin kuin Matti toteaa, välimatka ei estä ihmisiin tutustumista, sillä videopuhelussa kaikki ovat yhtä lähellä kuin kaukanakin. Hän kuitenkin odottaa päivää, jolloin pääsee moikkaamaan työkavereita ihan paikan päällä.

 

Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen