Uutiset ja artikkelit

Mikko Vireniuksesta Valun teknologiajohtaja

~ Taina Hämäläinen, 5 vuotta sitten

#tiedote

WordPress-asiantuntijana Valu Digitalissa työskentelevä Mikko Virenius on nimitetty yrityksen uudeksi teknologiajohtajaksi ja samalla johtoryhmän jäseneksi. Aiemmin teknologiajohtajana toiminut Juha Suni keskittyy jatkossa tuotekehitykseen Showellin riveissä, mutta jatkaa Valu Digitalin hallituksessa.

– Pitkäaikainen kehitysvastuu Showell-tuotteessa (www.showell.com) on siirtymässä Valulta kokonaan Showellille, joten olemme saaneet tilaa uusille visioille. Satsaamme nyt voimakkaasti uuteen tuotekehitykseen ja teknologiajohtajalla on tässä keskeinen rooli, toimitusjohtaja Kari Turunen kertoo.

– Omalla tuotekehityksellä on Valu Digitalissa pitkät perinteet ja Showell on siitä yksi hyvä esimerkki. Lähivuosien tuotekehityksessä on kaksi painopistettä: alustariippumaton Valu Search -hakupalvelu ja tietoturvaan, suorituskykyyn sekä toimintavarmuuteen keskittyvä headless-ratkaisu WordPressille.

– Molemmat tuotekehityshankkeet ovat lähteneet tarpeesta ratkaista asiakkaan arkipäiväinen ongelma. Asiakaslähtöisyys on jatkossakin tuotekehityksemme perusta, Virenius kommentoi.

Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen