Uutiset ja artikkelit

Myynnin johto vaihtuu Valulla

~ Laura Siltala, 1 vuosi sitten

#uutinen

Vuoden alussa kääntyi uusi sivu Valu Digitalin myynnin johdossa, kun pitkäaikainen myyntijohtaja Juha Mattila siirtyi seniorkonsultiksi ja luovutti myyntijohtajan kapulan Lauri Alppisaralle, Valun asiakkuuspäällikölle ja kyberturvallisuusjohtajalle.

– Mattilalla on ollut pitkä ja todella merkittävä rooli Valun myynnin johtamisessa, sillä hän on vastannut siitä lähes yrityksemme alusta saakka, joten puhumme isosta muutoksesta, Valun toimitusjohtaja Kari Turunen kertoo.

Konsultiksi Valulla siirtyvä Mattila kertoo, että yrityksen jatkuvuuden ja uudistumisen kannalta on tärkeää saada uusia huippuosaajia vastuutehtäviin.

– Laurin vahvuus löytyy asiantuntijatyön ja ratkaisumyynnin lisäksi strategisesta ajattelusta. Hän kykenee tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia halutun tuloksen saavuttamiseksi, Juha Mattila tiivistää. 

Lauri Alppisaralla on yli 10 vuoden kokemus asiakkuuksien hoitamisesta it-alalla. Valun myyntijohtajan tehtävä innostaa häntä erityisellä tavalla. 

– Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja konkreettista arvoa asiakkaillemme hyödyntämällä Valun pitkältä ajalta kertynyttä asiantuntemusta, uusi myyntijohtaja kertoo.

Lauri kuvailee Valun uutta myyntiorganisaatiota asiantuntijatiimiksi, jolle asiakasymmärrys on erittäin tärkeässä roolissa. 

– Olemme sitoutuneita rakentamaan pitkäkestoisia suhteita asiakkaidemme kanssa ja tarjoamaan heille ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti heidän vaatimuksiinsa ja tavoitteisiinsa. Olemme ottaneet jo isoja askeleita tällä matkalla, ja tavoitteemme voimme saavuttaa tuotekehityksemme hedelmien, aktiivisen vuorovaikutuksen ja henkilökohtaisen palvelun avulla, Lauri summaa.

Valun ehdottomina vahvuuksina Lauri näkee kokonaisuuksien hahmottamisen.

– Löydämme asiakkaidemme haasteet verkkopalveluissa nopeasti, pystymme poimimaan sieltä olennaiset asiat ja osaamme ratkoa ne laadukkaasti.

Asiakkaiden auttaminen on Laurin mielestä hyvin verrattavissa joukkuepeliin.

– Valulta löytyy joka kerta ykkösketju kentälle asiakkaidemme tueksi.

Laura Siltala