Uutiset ja artikkelit

Petri Kanasesta Project Manager

~ Taina Hämäläinen, 4 vuotta sitten

#tiedote
Petri Kananen

Petri Kananen on nimitetty Valu Digitalin projektipäälliköksi 3.8.2020 alkaen.

Kananen siirtyy verkkobisneksessä ikään kuin aidan toiselle puolelle, asiakkaasta palvelun tarjoajaksi. Aiemmissa työtehtävissään hän on toiminut organisaatioidensa projektipäällikkönä lukuisissa verkkopalveluprojekteissa. Asiakkaan roolissa hän on tehnyt yhteistyötä myös Valun kanssa. Hyvät kokemukset Valusta yhteistyökumppanina saivat hänet hakeutumaan töihin Valulle ja hän odottaakin innolla työskentelyä uusien kollegojensa kanssa.

- Olen ihaillut vuosia Valun loistavaa yhteishenkeä ja kovatasoisia toteutuksia. Iloitsen siitä, että voin liittyä näin osaavaan porukkaan, Kananen sanoo.

- Kananen tuo Valulle erinomaista näkökulmaa siitä, millaiset ovat asiakkaan odotukset ja sisäiset toimintamallit verkkopalveluprojekteissa. Asiakasymmärryksen lisäksi myös hänen vahva viestinnällinen osaamisensa tuo selkeää lisäarvoa projektipäällikkötiimiin, toimitusjohtaja Kari Turunen taustoittaa.

Kananen on valmistunut journalistiikan koulutusohjelmasta filosofian maisteriksi ja on työskennellyt lähes 20 vuotta toimittajana, tiedottajana, viestintäyrittäjänä ja erilaisten verkkopalveluprojektien vetäjänä.

Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen