Uutiset ja artikkelit

Valu rekrytoi neljä uutta työntekijää

~ Kari Turunen, 6 vuotta sitten

#tiedote

Valun liiketoiminnan odotetaan kasvavan vuonna 2018 merkittävästi. Tämä tuo mukanaan rekrytointeja - keväällä 2018 Valu rekrytoi kolme henkilöä ja tulevana syksynä yhden.

- Sekä Valu Digitalin että tytäryhtiömme Valu Mobilen liikevaihto on nyt selkeässä kasvussa, mikä tarkoittaa sekä rekrytointeja että alihankintamahdollisuuksien kartoittamista, Valu Digitalin toimitusjohtaja Kari Turunen kertoo.

Valun rekrytoinnit suuntautuivat tällä kertaa tekniseen tuotantoon, asiakasrajapintaan, suunnitteluun sekä asiakastukeen.

- Alallamme on ollut viime vuosina nähtävissä jonkinasteista osaajapulaa. Nyt kuitenkin löysimme soveltuvat henkilöt uusiin positioihin oikeastaan ennätysnopeasti ilman isoa kampanjointia, Turunen sanoo.

Valu työllistää rekrytointien jälkeen 34 henkilöä. Konsernin liikevaihdon odotetaan nousevan kuluvalla tilikaudella noin 3,3 miljoonaan euroon.

Kari Turunen

Kari Turunen / Toimitusjohtaja

Olen Valu Digital Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Toimenkuvani ytimessä ovat yrityksemme strategia, liiketoiminnan kehittäminen, talous ja uudet avaukset.