Uutiset ja artikkelit

Neljä Valu Akatemian harjoittelijaa nimitetty kehittäjiksi

~ Taina Hämäläinen, 5 vuotta sitten

#tiedote
Neljä Valu Akatemian harjoittelijaa nimitetty kehittäjiksi

Arttu Sippola, Jarkko Uro, Joonas Varis ja Teemu Virenius on nimitetty Valu Digitaliin kehittäjiksi. Kaikki tekivät tieto- ja viestintätekniikan insinööriopintoihin liittyvän harjoittelunsa Valu Akatemiassa. Sippola, Uro ja Varis ovat tämän kevään akatemialaisia.

“Haastattelutilanteissa välittyi kuva kolmesta myönteisestä kaverista, joilla vaikutti olevan sopivasti toisistaan poikkeavat osaamisprofiilit. Harjoittelun aikana mielikuvat osoittautuivat oikeiksi ja saimme ilomielin ottaa kaikki kolme mukaan Valun tiimiin”, toteaa Valun operatiivinen johtaja Martti Typpö.

Sippola, Uro ja Varis halusivat ilman muuta jatkaa Valulla. “Töissä on rento meininki ja apua saa aina kun tarvitsee. Työkaverit ovat mukavia ja täällä on hyvät ja modernit välineet tehdä töitä”, Sippola toteaa. Myös Uro kehuu työyhteisöä sekä kiinnostavia projekteja. “Työnkuvani on monipuolinen ja pääsen tekemään töitä useilla teknologioilla, vaihtelevalla haastavuudella. Hyvän työporukan lisäksi firmasta löytyy paljon osaamista ja apua alalla kehittymiseen”, kommentoi puolestaan Varis.

Teemu Virenius oli mukana edellisellä akatemiakierroksella keväästä 2018 saman vuoden syksyyn. Harjoittelun jälkeen hän teki opinnäytetyönsä loppuun ja valmistui tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi. Suoritettuaan tänä vuonna varusmiespalveluksen Virenius palasi Valulle. Vireniuksen mukaan mukavat työkaverit tekevät paluun helpoksi ja on hienoa päästä taas haastamaan itseään ja opettelemaan uusia asioita.

Kuvassa vasemmalta oikealle Joonas Varis, Jarkko Uro, Arttu Sippola ja Teemu Virenius.

 

Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen