Uutiset ja artikkelit

Onko Valu Search mörkö?

~ Mikko Virenius, 3 vuotta sitten

#blogikirjoitus

Ei ole, vaikka viime aikoina on ollut nähtävissä, että Valu Search hakupalveluna yleistyy joissakin verkkosivustojen kilpailutuksissa vaadittuna ominaisuutena. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hanke olisi “pedattu” Valulle. Kisaan kannattaa silti osallistua ja Valu Searchin asennuksen voi jättää Valun huoleksi.

Verkkopalvelun kilpailutuksen voittajan työtä on asentaa avoin lisäosa, joka tuo luokittelut automaattisesti lähdekoodiin.

Halutessaan verkkopalvelun toimittaja voi asentaa hakukäyttöliittymän myös itse ja autamme siinä mielellämme. Ohjeistusta löytyy Valu Searchin dokumentaatiosta. Githubista löytyy myös esimerkkejä, joiden avulla käyttöliittymän rakentamista pääsee kokeilemaan käytännössä.

Tulemme brändäämään kilpailijoillemme ja kumppaneillemme tarkoitetun version hakualustasta lähitulevaisuudessa uudestaan, jolloin Valu-brändi tippuu pois ja rakennamme myös itsepalveluportaalin palvelun ostamiseen sekä tarvittavat työkalut hakurobotin hallintaan.

Olemme käyttäneet hakupalvelun kehitykseen tähän saakka 4650 tuntia ja toivomme, että siitä satsauksesta on hyötyä mahdollisimman laajasti myös kumppaneillemme ja kilpailjoillemme.

Lisätiedot: Mikko Virenius ja Vesa Lehtinen

Mikko Virenius

Mikko Virenius / Teknologiajohtaja

Toimin Valulla teknologiajohtajana ja johdan yrityksemme tuotekehitystä.