Uutiset ja artikkelit

Saavuta, osallista, aktivoi! Valu Kuntamarkkinoilla 12.-13.9.

~ valudigital, 6 vuotta sitten

#tiedote

1. Saavuta! Nouda osastoltamme työkalu saavutettavuuden kehittämiseksi

Saavutettavuus verkkosivustolla on tätä päivää! Sivuston käyttö näppäimistöllä, riittävät kontrastit, selkeä ja saavutettava sisällöntuotanto - siinä muutama asia, joista kannattaa tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Valu on Näkövammaisten liiton auktorisoima saavutettavuusauditoija. Valun messupisteellä jaossa tarkistuslista, kuinka edetä saavutettavuuden kehittämisen kanssa!

2. Osallista! Kuntamedia osallistaa kuntalaisia

Ensimmäinen Mago-pohjainen kunnan verkkolehti näki päivänvalon helmikuussa 2018, kun Kurikan kaupunki, Mainostoimisto BSTR ja Valu julkaisivat Kurikka Nyt -verkkolehden. Verkkolehden avulla Kurikka tarjoaa kuntalaisilleen mielenkiintoisen kohtaamispaikan, joka yhdistää kuntalaisia ja viestii ajankohtaisista aiheista Kurikan alueella.

3. Aktivoi! WordPress-pohjainen Kuntasivusto + Palvelutietovaranto = Tehokasta viestintää

Tule Kuntamarkkinoille keskustelemaan, mitä Kuntasivusto on parhaimmillaan ja kuinka voit saada verkkosivustosta kaiken tehon irti. Valu on kokenut toimija kuntaviestinnässä ja kehittää aktiivisesti parempia ratkaisuja kuntalaisten saavuttamiseen, osallistamiseen ja aktivointiin.

Valu löytyy 3. kerroksesta, osastolta s.42 ! Nähdään Kuntamarkkinoilla! 

valudigital