Uutiset ja artikkelit

Valu laajentaa toimintaansa uudella yhtiöllä

~ Kari Turunen, 8 vuotta sitten

#tiedote

Valu Creative Oy aloittaa toimintansa 1.10.2016

Valu-konserni täydentää palvelutarjontaansa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluilla. Näitä palveluita konserni tarjoaa jatkossa uuden tytäryhtiön, Valu Creative Oy:n kautta. Uusi yhtiö aloittaa toimintansa 1.10.2016 neljän työntekijän voimin. Työntekijöistä kolme siirtyy uuteen yhtiöön emoyhtiöstä ja yksi uusi työntekijä rekrytoidaan ulkopuolelta.

Valu Creativen taustalla on sama missio kuin Valu Digital -emoyhtiölläkin: auttaa asiakasta toimimaan verkossa tehokkaammin ja tuottavammin.

- On tärkeää asettaa verkossa toimimiselle selkeitä tavoitteita. Ja yhtä tärkeää on mitata niiden saavuttamista ja kehittää toimintaa jatkuvasti paremmaksi, Valu Digitalin perustaja ja toimitusjohtaja Kari Turunen haastaa.

Uusi yritys tarjoaa asiantuntijapalveluita käyttäjätutkimusten, analytiikan, konseptoinnin, käyttöliittymäsuunnittelun, hakukonenäkyvyyden, digitaalisen markkinoinnin ja markkinoinnin automaation tarpeissa.

- Erityisesti pk-sektorilta löytyy paljon yrityksiä, joilla ei ole palkattuna asiantuntijaa digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan. Monesti ajatellaan, että kun saadaan verkkopalvelu julkaistua, niin homma on sillä selvä. Tosiasia kuitenkin on, että silloin työ yleensä vasta alkaa - eikä se ilman käsiä tule tehdyksi. Tarkoituksenamme on palvella esimerkiksi tällaisia tahoja Valu Creativen kautta.

Tähän saakka Valu on tullut alallaan tunnetuksi erityisesti edistyneestä teknologisesta osaamisestaan ja vahvasta tuotekehitystoiminnastaan. Muskeleita toimintaan on tuonut myös muutama vuosi sitten perustettu toinen tytäryhtiö, Valu Mobile, joka on keskittynyt tarjoamaan ratkaisuja erityisesti myynnin tarpeisiin kehittämänsä Showell-sovelluksen avulla.

Jatkossa Valu-konsernin liiketoiminnasta löytyy kolme kärkeä:

Valu Creative - digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalvelut
Valu Digital - teknologiat ja projektit (emoyhtiö)
Valu Mobile - myynnin mobiilisovellukset

Samalla kolme eri yhtiötä tuovat toisilleen monenlaisia synergiaetuja.

- Kasassa on kattava kokonaisuus asiakkaidemme bisneksen parhaaksi. Haluamme nähdä konkreettisia tuloksia, jotka edistävät asiakkaidemme liiketoimintaa ja samalla asiakastyytyväisyyttä. Se tuo myös meille itsellemme kasvua sopivalla tahdilla, Turunen visioi.

Kuluvalla tilikaudella Valu-konsernin liikevaihdon ennakoidaan kasvavan 2,1 miljoonasta eurosta noin 2,5 miljoonaan euroon. Konserni työllistää tällä hetkellä Jyväskylässä 26 henkeä. Valun toimisto avataan syyskuussa myös Helsinkiin, missä suurin osa konsernin asiakkaista sijaitsee.

Lisätiedot:

Kari Turunen
Toimitusjohtaja
Valu Digital Oy
kari.turunen (at) valu.fi

Kari Turunen

Kari Turunen / Toimitusjohtaja

Olen Valu Digital Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Toimenkuvani ytimessä ovat yrityksemme strategia, liiketoiminnan kehittäminen, talous ja uudet avaukset.