Verkkopalvelun uudistus edessä? Lue, millaisia asioita liittyy verkkopalvelun uudistukseen.

Verkkopalvelun toteuttaminen

"Valulla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme."

~ Hanna Karppinen, Viestinnän asiantuntija, DNA

Lataa verkkopalvelun uudistaminen -pikaopas

Tämän pikaoppaan avulla on mahdollista ymmärtää paremmin, minkälaisia asioita tulee ottaa huomioon, jos verkkopalvelun uudistus on edessä.

Lataa pikaopas tästä
verkkopalvelun uudistaminen -pikaopas

Verkkopalvelun toteutustavat

Verkkopalveluprojekti toteutetaan tyypillisesti ketteränä projektina, vesiputousmallin mukaan tai näiden yhdistelmänä. Tehokkaan projektimallin valinta riippuu usein toteutettavasta verkkopalvelusta.

Ketterän projektimallin ehdottomia etuja on joustavuus ja rajallisten resurssien suuntaaminen tärkeimpiin asioihin. Projektin aikana on mahdollista tehdä tarpeen mukaan muutoksia suunniteltuun toteutukseen ja varmistaa näin tavoitteiden kannalta tehokkain lopputulos.

Vesiputousmallissa projektin kulku noudattaa projektisuunnitelmaan kirjattuja vaiheita aikatauluineen. Vesiputousmallinen projekti etenee vaatimusmäärittelystä suunnittelun, toteutuksen ja testauksen kautta julkaisuun ja ylläpitoon.

Tuloksia tehden

Verkkopalvelun suunnittelu ja toteuttaminen on tärkeä osa verkkoviestintää. Verkkoviestintä on myös paljon muuta. Tavoitteiden asettaminen ja seuranta sekä säännöllinen yhteydenpito yhteistyökumppanin kanssa mahdollistavat maksimaalisen hyödyn. Meiltä saat myös jatkuvan takuun toteutukselle sekä ketterät tukipalvelut.

Haluamme panostaa asiakkaidemme onnistumiseen. Digitaalinen näkyvyys on paljon enemmän kuin vain toteutettu, staattinen verkkopalvelu. Valulla on monipuolista osaamista myös käyttöliittymäsuunnittelusta, konseptoinnista, analytiikasta, hakukoneoptimoinnista, konversio-optimoinnista sekä digitaalisesta markkinoinnista.

Muutamia toteutuksiamme

Miksi kannattaa hankkia verkkopalvelu Valulta?

 • #
  asiakastyytyväisyys

  Tukitikettien ratkaisun yhteydessä tehtävän asiakastyytyväisyysmittauksen mukaan 96% asiakkaistamme on tyytyväisiä saamaansa jatkuvaan palveluun. Onnistuminen on seurausta osaamisesta ja halusta auttaa asiakasta toimimaan tehokkaasti ja tuottavasti verkossa.

 • #
  käyttökokemus

  Toteutamme verkkopalveluja, jotka toimivat niin tietokoneilla kuin älypuhelimilla ja tablet-laitteillakin. Responsiiviset verkkosivut mukautuvat automaattisesti laitteen näytölle sopivaan kokoon ja tarjoavat näin miellyttävän käyttökokemuksen.

 • #
  tulokset

  Tuotteistetut ratkaisumme yhdessä oikeiden teknologiavalintojen kanssa auttavat erityisesti organisaatioita ja yrityksiä, joille verkkopalvelu on tärkeä osa viestintää. Palveluidemme avulla luomme asiakkaillemme konkreettista, mitattavaa hyötyä.

"Täydet 5/5 pistettä projektin läpiviennistä. Hyvin meni!"

~ Karoliina Viitamäki, Ympäristöministeriö

Kiinnostuitko?

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Toni Hintikka

Toni Hintikka / Tuoteasiantuntija

toni.hintikka@valu.fi / 010 4235 404